Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

Bware - werkschoenen - veiligheidsschoenen - veiligheidssneakers

De Bware veiligheidsschoenen zijn sportieve lichte veiligheidsschoenen in een kleurrijk design met een sneaker uitstraling. Sportief, trendy, modern maar bovenal veilig. De veiligheidssneakers van Bware zijn voorzien van een composiet neus en een sterke non-metalic veiligheidszool.  Veiligheidsschoenen van Bware voldoen aan de hoogste eisen die de mode bewuste drager aan veiligheidsschoenen stelt.

 

Een trendy uitstraling gecombineerd met maximale veiligheids prestaties en een aangenaam draagcomfort. De veiligheidsschoenen zijn prima te combineren met alle type werkkleding, maar passen ook uitstekend onder casual kleding. Veiligheidssneakers van Bware, combineer veiligheid met een stoere en sportieve uitstraling. Zie er op je werk lekker casual uit, zonder aan persoonlijke veiligheid te moeten inleveren. De Bware veiligheidsschoenen hebben een uitmuntende pasvorm zijn licht in gewicht met uiteraard een comfortabel draagcomfort.

 

De Bware veiligheidsschoenen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn 100 % metaalvrij. Daarbij zijn ze voorzien van een sterke antislip loopzool en hebben ze een absorberende voering. Breed model.

                                                 

                                             

                                                                                                                                                           

       

 

Bware  

 

Bware 

 

 

 

                                     

Miami S3 

 

Tampa S3 

€ 49,55 excl. BTW    € 49,55 excl. BTW
(€ 59,96 incl. BTW)    (€ 59,96 incl. BTW) 
Miami Bestellen    Tampa bestellen