Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

Hoe werkt het

Online bestellen bij Safetyline is veilig, snel en eenvoudig. 

 

Webwinkel, Keuzemenu’s - informatie - details

In onze webwinkel kunt u zoeken op type, merk, model en norm. Afhankelijk van de door u ingestelde keuze zal Safetyline deze producten tonen.  Aan de linkerzijde vindt u een afbeelding van het gekozen product. Relevante informatie met betrekking tot bestel- en productinformatie worden naast en onder de afbeelding getoond.  


Overzicht bestelling

Op het overzicht van de bestelling worden alle door u gekozen producten getoond incl. de positie (P), aantallen, omschrijving, stuksprijzen, totaalprijzen en levertijden (LVT)

Met het pennetje links kunt u de gekozen producten of aantallen wijzigen, door het prullenbakje rechts achter de regel aan te klikken verwijderd u het complete product uit uw bestelling.

Met de button “Nog een product” kunt u een volgend  toevoegen.

 

Bevestigen

Op de NAW- en leverantiepagina kunt u een referentie toevoegen. 

Deze informatie zal op de bevestiging worden vermeld zodat u ten alle tijden het overzicht bewaard over de totale bestelling met uw bijbehorende informatie.

Zodra uw NAW-gegevens en leveringsgegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling bevestigen.

Alvorens uw bestelling te bevestigen (door op de button “Bevestigen” te klikken) verzoeken wij u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.


Betaal- en bevestigingspagina

Hier geeft u de betaalwijze aan.

Hierna klikt u op de button “Bestel/Verstuur”

Zodra uw bestelling definitief is verzonden kunt u op de volgende pagina de betaling verzorgen en de factuur uitprinten.

 

Orderstatus van de bestelling.

Met uw inlognaam en wachtwoord kunt u de status van de bestelling inzien.

Na definitieve acceptatie van uw bestelling wordt een voorlopige leverdatum vermeld. Enkele tijd later volgt de definitieve leverdatum.

Na elke wijziging van de orderstatus ontvangt u van ons een geautomatiseerde email waarna u de orderstatus kunt raadplegen.

 

Vragen over Uw bestelling

Leest u de beschrijving orderstatus in het onderste menu aan de linkerzijde van de website. Hier wordt de meest actuele informatie over uw bestelling weergegeven. 

 

Wijzigingen

LET OP: Wijzigingen t.a.v. uw bestelling zijn mogelijk tot 12 uur na verzending van de voorlopige leverdatum en ontvangst van uw betaling. Hierna is uw bestelling definitief verwerkt en kan deze niet meer worden gewijzigd.