Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

Hoe werkt het

Online bestellen bij Safetyline is veilig, snel en eenvoudig. 

 

Webwinkel, Keuzemenu’s - informatie - details

In onze webwinkel kunt u zoeken op type, merk, model en norm. Afhankelijk van de door u ingestelde keuze zal Safetyline deze producten tonen.  Aan de linkerzijde vindt u een afbeelding van het gekozen product. Relevante informatie met betrekking tot bestel- en productinformatie worden naast en onder de afbeelding getoond.  


Overzicht bestelling

Op het overzicht van de bestelling worden alle door u gekozen producten getoond incl. de positie (P), aantallen, omschrijving, stuksprijzen, totaalprijzen en levertijden (LVT)

Met het pennetje links kunt u de gekozen producten of aantallen wijzigen, door het prullenbakje rechts achter de regel aan te klikken verwijderd u het complete product uit uw bestelling.

Met de button “Nog een product” kunt u een volgend  toevoegen.

 

Bevestigen

Op de NAW- en leverantiepagina kunt u een referentie toevoegen. 

Deze informatie zal op de bevestiging worden vermeld zodat u ten alle tijden het overzicht bewaard over de totale bestelling met uw bijbehorende informatie.

Zodra uw NAW-gegevens en leveringsgegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling bevestigen.

Alvorens uw bestelling te bevestigen (door op de button “Bevestigen” te klikken) verzoeken wij u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.


Betaal- en bevestigingspagina

Hier geeft u de betaalwijze aan.

Hierna klikt u op de button “Bestel/Verstuur”

Zodra uw bestelling definitief is verzonden kunt u op de volgende pagina de betaling verzorgen en de factuur uitprinten.

 

Belangrijke informatie voor verzending van uw bestelling. 

U ontvangt altijd een opdrachtbevestiging en uw factuur. Controleer deze op juistheid. Indien u geen opdrachtbevestiging en factuur heeft ontvangen controleer dan uw Spambox of neem contact met ons op.

 

Orderstatus van de bestelling.

Met uw inlognaam en wachtwoord kunt u de status van de bestelling inzien.

Na definitieve acceptatie van uw bestelling wordt een voorlopige leverdatum vermeld. Enkele tijd later volgt de definitieve leverdatum.

Na elke wijziging van de orderstatus ontvangt u van ons een geautomatiseerde email waarna u de orderstatus kunt raadplegen.

 

Vragen over Uw bestelling

Leest u de beschrijving orderstatus in het onderste menu aan de linkerzijde van de website. Hier wordt de meest actuele informatie over uw bestelling weergegeven. 

 

Wijzigingen

LET OP: Wijzigingen t.a.v. uw bestelling zijn mogelijk tot 12 uur na ontvangst van uw betaling. Hierna is uw bestelling definitief verwerkt en kan deze niet meer worden gewijzigd.