Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

De functie van een inlegzool

 

Inlegzolen - steunzolen zorgen voor extra ondersteuning van de voet. Voornamelijk in veiligheidsschoenen is door extra belasting demping vereist. Bij onvoldoende demping brengt elke stap een schok teweeg hogerop in het lichaam. Omdat veiligheidsschoenen meestal uit harde materialen vervaardigd zijn kan dankzij een goede inlegzool extra demping toegevoegd worden aan de schoen. Ondersteuning van de voet middels de juiste inlegzooltjes geeft tevens een spreiding van de druk. Inlegzolen die zacht, verend en ondersteunend zijn, hebben een comfort verhogende funtie. Tevens verlengen inlegzolen de levensduur van veiligheidsschoenen. Door een foutieve voetstand of looppatroon kunnen veiligheids-schoenen overmatig slijten. Een juiste inlegzool zorgt ervoor dat de voetstand en het looppatroon verbeterd waardoor de veiligheidsschoenen gelijkmatiger slijten. 

 

                                                  Opruiming !

                                               (laatste paren)MYSole Anatomical

 

Maten: 44 en 45

        

Inlegzool  speciaal ontwikkeld voor mensen die veel staan of lopen en die behoefte hebben aan extra stabiliteit en/of schokdemping. Geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden-, en voorvoet. De MySole Anatomical is bovendien antistatich en geurverminderend. 

 

   

€ 18,14 excl. BTW

 

Bestellen

(€ 21,95 incl. BTW)    

                                           

 

   

MySole Shockabsorption

   Maten: 38 t/m 46

 

Deze inlegzool heeft een zeer groot shockdempend vermogen. De unieke vormgeving zorgt voor ondersteuning van de achter- en middenvoet, optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping. De inlegzool voelt zeer comfortabel aan en is bij uitstek geschikt voor mensen die veel staan of lopen. 


€ 15,66 excl. BTW 

 

Bestellen

(€ 18,95 incl. BTW)  

 

 

  

   

 

Footlogics Sport       

 

 

Maten: 44 t/m 46

   

De meeste werkschoenen waarin we lopen veroorzaken overbelasting van de enkels en belemmeren de natuurlijke loop van de voet.  Dit vergroot de druk op de spieren, pezen en bindweefselbanden van de voet en het onderbeen. Dit heeft als gevolg spanning op de knie en de onderrug wat weer kan leiden tot voetklachten zoals hielspoor en pijn aan de bal van de voet. Footlogics inlegzolen verbeteren de lichaamshouding en corrigeren overpronatie.

Footlogics inlegzolen worden aanbevolen bij: 

Hielspoor   Vermoeide benen   Pijn onder de bal van de voet  

Doorgezakte- en platvoeten   Pijn in de schenen   (onder) rugpijn   Kniepijn

 

€ 23,10 excl. BTW 

   Bestellen
(€ 27,95 incl. BTW)