Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

Safety Jogger Works veiligheidsschoenen - werkschoenen 

Safety Jogger veiligheidsschoenen - werkschoenen combineren een aanbod van optimale veiligheid en comfort. Tevens bieden ze bescherming in uiteenlopende werkomstandigheden. Safety Jogger biedt veiligheidsschoenen met de hoogste rating in comfort die geschikt zijn voor lichte tot zware en zeer arbeidsintensieve werken. Comfortable werkschoenen voor mannen en vrouwen met trendy designs, zachte voering, revolutionaire schokbestendig, luchtdemping, ademend leer en veel meer om comfort te bieden dat we wensen tijdens de werkuren.

 

Comfortabele veiligheidsschoenen - werkschoenen 

Een comfortabele veiligheidsschoen moet je voeten droog houden, ondersteuning bieden en zorgen dat ze de voeten niet wrijven op een verkeerde manier. Over het algemeen is een comfortabel paar veiligheidsschoenen - werkschoenen:

√ Waterafstotend en ademend

√ Schokabsorberend

√ Licht en flexibel

√ Voorzien van een comfortabele ondersteuning aan de enkel en hiel.

Wat niet mag ontbreken naar de zoektocht voor comfortabele veiligheidsschoenen - werkschoenen is de werkomgeving waarin ze gedragen worden. Veiligheid en comfort is tegenwoordig gebruikelijk voor de meeste veiligheidsschoenen - werkschoenen maar houdt altijd rekening met de extra eigenschappen die in uw werkomgeving een meerwaarde kunnen bieden.

                                                                                                                                                          

                                                            Binnenkort vindt u hier onze SJ Works veiligheidsschoenen