Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

MySole inlegzolen

De inlegzolen van MySole  zijn speciaal ontwikkelt voor veiligheidsschoenen. Voor mensen die beroepsmatig veel staan en lopen is een goede schoen en haar comfort erg belangrijk. Iedere voet en situatie verlangen een individele behandeling. Het MySole assortiment omvat een reeks zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen.

 

De juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan en lopen

Met de juiste gekozen inlegzool worden voet en lichaamsklachten tegen gegaan en verlengt de inlegzool bovendien de levensduur van de veiligheidsschoen.

 

Anatomisch ondersteunend

De onderzijde van de voet heeft een anatomische vorm. Deze vorm wordt hoofdzakelijk gevormd door een aantal voetbogen.

De voetbogen hebben allemaal hun eigen functie. Ondersteuning van de voet middels een juiste inlegzool geeft spreiding van de druk waardoor het een ontspannende werking op de voet geeft. Een kleine voet afwijking kan al voldoende zijn om klachten hogerop in het lichaam te veroorzaken, zoals knie - , rug - en nekklachten.

 

Inlegzolen zijn comfort bevorderend

Inlegzolen die zacht, verend en licht ondersteunend zijn, dragen bij aan het comfortabel staan of lopen. Vooral mensen die veel staan of lopen is een goede schoen en haar comfort erg belangrijk. Iedere voet en situatie verlangen een individuele behandeling.

 

Absorptie en transpiratie vocht 

Voeten kunnen, voornamelijk in veiligheidsschoenen veel transpiratie vocht afgeven. De juiste inlegzool met een hoog absorptievermogen kunnen dit vocht opnemen en afvoeren.

 

Inlegzolen zijn demping verhogend

Vooral in veiligheidsschoenen of werkschoenen is dankzij de extra belasting demping vereist. Omdat veiligheidsschoenen of werkschoenen over het algemeen uit harde materialen vervaardig zijn, zal bij onvoldoende demping bij iedere stap een schok teweeg brengen hogerop in het lichaam, dit kan klachten met zich mee brengen. De juiste Inlegzolen geven demping en daardoor comfort aan uw lichaam.

 

Levensduur veiligheidsschoenen 

Bij een foutieve voetstand of loophouding, kunnen veiligheidsschoenen of werkschoenen overmatig slijten. Een inlegzool zorgt ervoor dat de voetstand en de loophouding verbeterd waardoor veiligheidsschoenen of werkschoenen gelijkmatiger en langzamer slijten. Hierdoor wordt de levensduur van de veiligheidsschoen of werkschoen verlengd.