Uw online winkel in veiligheidsschoenen.
   Webwinkel    Winkelmandje    Inloggen

 

Retourneren van uw bestelling

 

 

 

 

 

Consumenten mogen de bestelde producten binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier samen met een copie van de factuur. De producten mogen alleen worden teruggezonden wanneer deze zich in onbeschadigde staat en in de originele schoendoos bevinden. De producten mogen niet zijn gebruikt of gedragen.Belangrijk De producten dienen in de originele doos te zitten en bescherm de schoendoos voor transport. Gebruik de schoendoos nooit als verpakkingsdoos, plak geen labels, plakband, tape of schrijf niet op de schoendoos. Indien de schoendoos niet wordt beschermd voor transport kunnen wij de retourzending weigeren of de kosten hiervan in mindering brengen op het terug te betalen factuur bedrag met een minimum van € 10,00 incl. BTW.  

 

 

Safetyline zal na volledige afhandeling van de retourzending u het reeds betaalde bedrag, binnen 14 dagen crediteren. Mocht na ontvangst blijken dat uw retourzending beschadigd of gedragen is, dan kunt u geen aanspraak maken op de vollige creditering van uw retourzending.

 

 

 

Indien u de zending retourneert verzoeken wij u om de track & trace code van uw zending aan ons te mailen o.v.v. het webordernummer.

 

Retourformulier Particulieren

 
   

Retourformulier Bedrijven